Keresés


Elérhetőség

Gondolatszabadság
Eger

E-mail: asylum@gmail.hu

Boldogságra Programozva

2014.07.07 20:59

 

Volt szerencsém egy pszichológussal is beszélni nem is oly régen.

Tőle tudom, hogy a pszichológia eddig 1, azaz egy beteget sem tudott sikeresen meggyógyítani. Csupán a tünetmentesítés sikerült, de aki kicsit is ismeri a betegsége okait, miértjeit az tudja, hogy a kettő korántsem ugyanaz.

A pszichiátria pedig a halált és egyéb bajokat hozó vakcináival csupán a gyógyszergyárakat szolgálja, mert rengeteg bevételük származik a dologból.



https://www.youtube.com/watch?v=_PTnNKqb1oI

PSZICHIÁTRIA: Halálipar. -- Elektrosokk -- An Industry of De





A boldog lét elérése és az indulatok megölése, elpalástolása, megszüntetése az embereknél már hosszú idő óta tervben van a társadalmak nagy részében.

Ezt hívják boldogságnak az emberek. Ezt különféle módokon érik el. A tévében lévő műsorokkal, rádióban hallható zenékkel mesterségesen megváltoztatják az emberek idegpályáit, agyi múködését és egy elégedett, boldog állapotot idéznek elő az emberben. Ez az agymosás a boldogség.

Az egész arról szól, hogy egy olyan társadalomban, ahol amúgy rosszul kéne érezniük magukat, ott teljesen jól érezzék magukat. Ez a cél, anélkül, hogy érdemi változások történnének és valóban valami szellemi fejlődés indulna meg. Tehát a társadalom célja az emberek teljes mentális leépítése és ezzel egyidőben egy boldog, nyugodt, higgadt állapot elérése, hogy az áldozatok ne lázadjanak fel. Amúgy sem lenne sok értelme a lázadásnak. Mint tudjuk a különféle erőszakszervezetek, mint a rendőrség is hamar leverné az ilyen kis úgymond porszemnyi hibákat a rendszerben.

 

 

 

Hozzászólás

Nincs hozzászólás.